Ny stjerneforvalter til NEF Kapitalforvaltning

Det er med stor glede og ydmykhet at vi endelig kan presentere vårt nye tilskudd i NEF Kapitalforvaltning. Terje Nyborg tiltrådte som Senior Porteføljeforvalter hos oss 1.mars 2022.

Terje er en erfaren strateg og porteføljeforvalter av norske noterte og unoterte aksje- og obligasjonsinvesteringer med ekstraordinær avkastning innen ulike sektorer. Han har et unikt nettverk innen det norske kapitalmarkedet, og av tidligere erfaringer kan det nevnes at han har jobbet som aksjestrateg, analysesjef i Kapital, porteføljeforvalter, og er medforfatter i Norges mest solgte bok om aksjemarkedet. De siste 13 årene har Terje jobbet som forvalter i Family Offices. Han er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH).

Som følge av spesielt god historikk og avkastning innen sjømatindustrien, ble Terje hentet inn som Senior Industry Advisor i sjømatfondet Neptune NRCP i 2019. Til orientering har han trukket seg fra dette vervet nå, for å sikre sin nøytralitet og uavhengighet som forvalter i NEF Kapitalforvaltning. Terje kan vise til dokumenterbare resultater fra M&A i norsk og internasjonal akvakultur, akvateknologi, utstyr og marine bioteknologiske selskaper. Så mange av våre kunder vil, i tillegg til å få en god forvalter, også oppleve å få en god sparringspartner for sine driftsselskaper.

Vi gleder oss til at du skal bli kjent med Terje. Som oss andre i NEF Kapitalforvaltning, er han uformell, har høy arbeidskapasitet og sterk integritet. Han går inn i forvaltningsteamet i NEF Kapitalforvaltning, og vil ha hovedvekt på NEF Norske Aksjer og skreddersøm.

NEF Kapitalforvaltning i Finansavisen

Gode resultater og en stjernesignering resulterte i forside på Finansavisen. Det er stas synes vi