NEF Kapitalforvaltning

Ansatte
Geir Åsegg

Geir Åsegg

Daglig leder

Geir har nesten 20 års erfaring fra finansmarkedene. Han begynte i Karl Johan Fonds i 1999 og har senere jobbet i DNB, Landsbanki, Sparebank 1 Markets og Fondsfinans. Hovedfokus har vært på bank og finanssektoren. 

Geir har Bachelor i Finans fra Trondheim Økonomiske Høgskole og Master i Banking and Finans fra Griffith University, Australia.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015.

Telefon: +47 92093627
Epost:    geir@n-ef.no

Erlend Brenne

Erlend Brenne

Porteføljeforvalter

Erlend har 15 års erfaring fra finansmarkedene. Han har hatt ansvaret for aksjeforvaltningen i SNN Forvaltning (Sparebank 1 Kapitalforvaltning) med fokus på norske aksjer samt hovedansvar for aktiva allokering. Erlend har de siste 2 årene hatt hovedansvar for aksjeforvaltningen i NEF Kapitalforvaltning.

Erlend har Master i Finance and International Business fra Handelshøjskolen i Århus, Danmark. Han er Autorisert Finansanalytiker (AFA) og Autorisert Porteføljeforvalter fra NHH.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2017.

Telefon: +47 48187640
Epost:    erlend@n-ef.no

Tom Rømer Svendsen

Tom Rømer Svendsen

Investeringsanalytiker

Tom har over 40 års erfaring fra finansmarkedene. Han har vært investeringsdirektør i Vesta/Investa, konsernbanksjef i Fellesbanken og direktør for innlån i Storebrand. I tillegg har han jobber i flere fondsmeglerselskap som finansanalytiker. Han har også vært styremedlem og formann i Norske Finansanalytikers Forening.

Tom er utdannet Siviløkonom fra Universitetet i Mannheim, Tyskland.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015.

Telefon: +47 95255836
Epost:    tom@n-ef.no

Eldar Steinsvik

Eldar Steinsvik

Risk & Compliance

Eldar har arbeidet med rådgiving og handel i finansielle instrumenter i 14 år i forskjellige meglerhus. Han har i deler av tiden fungert bla som avdelingsleder, fagansvarlig for bank/ finans, utvikler av internetthandel og Key Account Manager for regionale banker med spesielt ansvar for markedsaktiviteter.

Eldar er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Universitetet i Nordland i 2001.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015.

Telefon: +47 48000952
Epost:    eldar@n-ef.no