fbpx

NEF KAPITALFORVALTNING

Forvaltermiljøet i NEF Kapitalforvaltning
Geir Åsegg

Geir Åsegg

CEO/CIO

15 års erfaring som Aksjemegler. Åsegg begynte i Karl Johan Fonds i 1999 og ble med inn i DnB Nor Markets etter fusjonen med Gjensidige NOR og DNB i 2004. I tillegg til DnB NOR Markets har Åsegg jobbet i meglerhus som Landsbanki, Sparebank1 Markets og Fondsfinans.

Geir har en bachelor i Finans fra Trondheim Økonomiske Høgskole og senere Master in Banking and Finance fra Griffith University, Brisbane, Australia.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015

Telefon: +47 92093627
Epost: geir@n-ef.no

Øyvind Melbye Nunez

Øyvind Melbye Nunez

Vice President Sales/CMO

Øyvind har arbeidet som aksjemegler for en rekke norske meglerhus  siste 16 år, før han begynte som Relationship Manager I Warren Capital i 2013. Øyvind har lang erfaring med finansielle instrumenter, særlig innenfor bank og finans.

Øyvind har en BSc i Business Administration fra BI, Oslo.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2014

Telefon: +47 95288427
Epost: oyvind@n-ef.no

Erlend Brenne

Erlend Brenne

Senior Porteføljeforvalter

Erlend har 15 års erfaring fra finansmarkedene. Siden 2010 har han hatt ansvaret for aksjeforvaltningen i SNN Forvaltning, med fokus på norske aksjer og sparebank sektoren. Erlend har en MSc i Finans fra Handelshøjskolen i Århus. I tillegg har han en Executive MBA fra Norges Handelshøyskole (Autorisert Finansanalytiker (AFA) pluss Autorisert Porteføljeforvalter)

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2017

Telefon: +47 48187640
Epost: erlend@n-ef.no

Tom Rømer Svendsen

Tom Rømer Svendsen

Investeringsanalytiker

Etter endt utdannelse startet Tom som aksjemegler i Gunnar Bøhn & Co. Tre år senere ble han ansatt som investeringsdirektør i Vesta/Investa. Tom har også vært banksjef i Fellesbankens avdelingskontor i Bergen, senere konsernbanksjef i samme bank. Etter Fellesbanken arbeidet Tom 10 år i Storebrand som direktør for innlån. De siste årene har Tom arbeidet innen flere fondsmeglerselskap som finansanalytiker. Tom Svendsen er tidligere styremedlem og formann for Norske Finansanalytikeres Forening.

Tom er Siviløkonom fra Universitetet i Mannheim, Tyskland fra 1968.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2014

Telefon: +47 95255836
Epost: tom@n-ef.no

Eldar Steinsvik

Eldar Steinsvik

Head of Compliance and Risk

Eldar har arbeidet med rådgiving og handel i finansielle instrumenter i 14 år i forskjellige meglerhus. Han har i deler av tiden fungert bla som avdelingsleder, fagansvarlig for bank/ finans, utvikler av internetthandel og Key Account Manager for regionale banker med spesielt ansvar for markedsaktiviteter.

Eldar er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Universitetet i Nordland i 2001.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015

Telefon: +47 48000952
Epost: eldar@n-ef.no