NEF Kapitalforvaltning

De ansatte i NEF Kapitalforvaltning
Geir Åsegg

Geir Åsegg

Daglig leder

Geir har nesten 20 års erfaring fra finansmarkedene. Han begynte i Karl Johan Fonds i 1999 og har senere jobbet i DNB, Landsbanki, Sparebank 1 Markets og Fondsfinans. Hovedfokus har vært på bank og finanssektoren. 

Geir har Bachelor i Finans fra Trondheim Økonomiske Høgskole og Master i Banking and Finans fra Griffith University, Australia.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015.

Telefon: +47 92093627
Epost:    geir@n-ef.no

Øyvind Melbye Nunez

Øyvind Melbye Nunez

Ansvarlig, salg, markedsføring og distribusjon

Øyvind har nesten 20 års erfaring fra finansmarkedene, blandt annet som aksjemegler. Han har lang erfaring med ulike finansielle instrumenter og har hatt særlig fokus på bank og finans. Øyvind har jobbet med kapitalforvaltning de siste seks årene.

Øyvind har Bachelor i Business Administration fra Handelshøyskolen BI, Oslo.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2014.

Telefon: +47 95288427
Epost:    oyvind@n-ef.no

Erlend Brenne

Erlend Brenne

Porteføljeforvalter

Erlend har 15 års erfaring fra finansmarkedene. Han har hatt ansvaret for aksjeforvaltningen i SNN Forvaltning (Sparebank 1 Kapitalforvaltning) med fokus på norske aksjer samt hovedansvar for aktiva allokering. Erlend har de siste 2 årene hatt hovedansvar for aksjeforvaltningen i NEF Kapitalforvaltning.

Erlend har Master i Finance and International Business fra Handelshøjskolen i Århus, Danmark. Han er Autorisert Finansanalytiker (AFA) og Autorisert Porteføljeforvalter fra NHH.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2017.

Telefon: +47 48187640
Epost:    erlend@n-ef.no

Tom Rømer Svendsen

Tom Rømer Svendsen

Investeringsanalytiker

Tom har over 40 års erfaring fra finansmarkedene. Han har vært investeringsdirektør i Vesta/Investa, konsernbanksjef i Fellesbanken og direktør for innlån i Storebrand. I tillegg har han jobber i flere fondsmeglerselskap som finansanalytiker. Han har også vært styremedlem og formann i Norske Finansanalytikers Forening.

Tom er utdannet Siviløkonom fra Universitetet i Mannheim, Tyskland.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015.

Telefon: +47 95255836
Epost:    tom@n-ef.no

Eldar Steinsvik

Eldar Steinsvik

Risk & Compliance

Eldar har arbeidet med rådgiving og handel i finansielle instrumenter i 14 år i forskjellige meglerhus. Han har i deler av tiden fungert bla som avdelingsleder, fagansvarlig for bank/ finans, utvikler av internetthandel og Key Account Manager for regionale banker med spesielt ansvar for markedsaktiviteter.

Eldar er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Universitetet i Nordland i 2001.

Ansatt i NEF Kapitalforvaltning siden 2015.

Telefon: +47 48000952
Epost:    eldar@n-ef.no